Nettbutikk fra Zetta

Nettbutikk med bred integrasjon mot økonomi og lagerstyring

Til sammen har våre nettbutikker solgt varer og tjenester for over 2 milliarder kroner for våre kunder.

Man kan velge blant standardiserte plattformer eller tilpassede løsninger som dekker helt spesielle behov. Felles for begge er at de gir våre kunder mulighet til å skalere sin nettvirksomhet etter behov. Løsningene brukes av noen av landets største nettbutikker, samt mindre virksomheter med ambisjoner om vekst.

Som for alle Zettas løsninger gjelder den samme fleksibiliteten når det gjelder design og funksjonalitet. Vi tilbyr ferdige integrasjoner mot alle norske kortbetalingsleverandører. Zetta har erfaring fra å jobbe med integrasjon med stort sett alle økonomisystemer for automatisk oppdatering av all informasjon i nettbutikken, og utveksling av ordreinformasjon/lagerstatus m.m. 

Over 1000 bestillinger - hver dag

Haugen Bok er en av de største bokbutikkene på nett i Norge. Zetta har hatt et tett samarbeid med dem siden oppstarten i 2002 og vært en teknologisk bidragsyter til deres suksess. Nettbutikken inneholder over 150.000 boktitler og alt innholdet erstattes daglig via integrasjon med Forlagssentralens bokdatabase. Når nettbutikken blir så produktrik som denne er det svært viktig med et effektivt søk. Søket hos Haugen Bok er svært raskt og har innebygget funksjonalitet for å fange opp skrivefeil og synonymer.

Systemet har ordreintegrasjon med Haugen Boks økonomisystem, Client Systems. I tillegg er det integrasjon med Postens pakkesporingstjeneste.Haugen Boks nettbutikk mottar til tider over 2000 bestillinger på en dag og integrasjonsløsningene sørger for effektiv ordrehåndtering. Haugen Boks nettbutikk driftes og er i sin helhet utviklet av Zetta.

Stein Tore Eikeset - Internet Manager Haugenbok

"Med bransjens beste søkemotor og ein solid E-handelsplattform, har Zetta siden 1999 vært vår viktigste partner for å lykkes på nett. Vi er stolte med samarbeidet med Zetta og anbefaler Zetta til andre som vil opp og fram!"

Netthandel for Visma Global

www.rajapack.no er en stor business to business løsning som er satt opp med integrasjon mot Visma Global. Løsningen har automatisk kredittsjekk av nye kunder, basert på integrasjon mot Lindorff. Rajapack.no vant nylig en pris for  beste nettside i en undersøkelse der 42 nettbutikker ble testet! Testen ble foretatt av Sitescanner og de 42 nettsidene ble testet over en tomånedersperiode. Les mer om testen her, Distansehandel 2013

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av dine behov.

x