Responsivt design

Hvordan folk bruker nettsider har endret seg mye de siste årene. Lenge gikk utviklingen fra enkle websider til mer og mer avanserte sider som krevde stor skjerm. Med inntoget av håndholdte enheter som smarttelefoner og nettbrett, som naturlig nok har mye mindre skjerm enn skjermen på den stasjonære PC'en eller laptopen din, er det nå behov for nettsider som fungerer på både små og store skjermer. 

Løsninga på dette er såkalt responsivt design. Det betyr at utseendet på nettsida endrer seg dynamisk når skjermoppløsninga endrer seg. Det betyr at brukeren får en brukervennlig opplevelse av navigasjon og lesing av innhold uansett hvor stor skjerm han bruker til å se nettsidene med. 

Noen lager egne mobilvennlige sider som et tillegg til de vanlige, men med responsivt design er dette overflødig. 

De fleste av våre nye prosjekter blir utviklet med responsivt design. Vi er også i gang med å endre en del eksisterende nettapplikasjoner for at disse skal fungere responsivt. 

For en demo av hva responsivt design kan gjøre, er det bare å endre størrelsen på browservinduet (dersom du ser dette på en PC eller Mac). Du vil da se at menyen og bredden forandrer seg dynamisk.

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av dine behov.

x