Nettsider

Profesjonelle, responsive nettsider fra kr 19.900

Google presser nå nettsider som ikke har mobil tilpasning lenger ned på sine søkeresultat. Dette viser at det er viktig å tenke på alle skjermstørrelser når man skal utvikle en nettløsning. De mobile kanalene er nå vel så viktige som de tradisjonelle websidene, uansett om målgruppen er potensielle kunder, investorer eller egne ansatte. Zetta kan bistå i utarbeidelse av mobile strategier for ulike digitale tjenester samt å realisere disse med de mest moderne verktøyene i bransjen.

American Shipping Company bruker Zetta`s digitale løsninger
www.americanshippingco.com bruker Zetta`s digitale løsninger

Vi kan hjelpe deg med å få økt besøk, mere salg og nye kunder

Zetta er opptatt av målsetningene våre kunder har for sine nettsider. Våre erfarne konsulenter hjelper til med å definere klare målsetninger for nettsiden, slik at man kan måle effekten av de tiltakene som gjennomføres. 

Zetta lager nettsiden i responsivt design, slik at den er brukevennlig på alle skjermstørrelser, fra mobil og nettbrett til PC. Siden Google straffer nettsider som ikke er mobiltilpasset er dette bra for Google-rangering av nettsiden.


Priser fra 19.900.- for nøkkelferdig nettside

Våre løsninger starter på 19.900.- for en ferdig oppsatt nettside med WordPress publiseringsverktøy for vedlikehold av innholdet. Da får du profesjonell bistand fra første stund, fra planlegging til driftsfasen, med en løsning som du kan vokse med etterhvert som behovene dine endres seg. Vi kan også levere løsninger på Joomla, Drupal og Zetta CMS. Ta kontakt for flere priseksempler.

Kjetil Torsvik - Daglig leder - Zones AS
" Zetta er en fin partner for vår websatsning. De gir oss gode råd og hjelper oss å få mest mulig ut av våre digitale løsninger og budsjett. Nettsiden er også enkel å oppdatere med nytt innhold "
www.zones.no

Knut Helge Risheim - Online Marketing Manager - Tele 2
" Zetta har vært en våre viktigste samarbeidspartnere gjennom de siste 10 årene. Deres konsulenter er fleksible og leverer alltid førsteklasses løsninger til rett tid. Jeg har ingen problem å anbefale Zetta videre. "
www.tele2.no

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang av dine behov.

x