Zettas partnere

Bilderesultat for dibs

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. Vi startet i 1998 og var da pionerer - i dag er vi Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og vi har gjennomført over 1 milliard transaksjoner. 

www.dibs.no

 

NETS logo

Netaxept betalingsløsninger for nett- og mobilhandel er brukervennlige og sikre, og dine kunder kan betale med alle de vanligste kredittkortene i tillegg til BankAxess (betaling fra bankkonto) og faktura/avbetaling.
Netaxept kan behandle alle valutaer, noe som åpner for kunder fra hele verden. Løsningene har mange muligheter og ulik funksjonalitet, og passer like bra for tradisjonell netthandel som for telefonbestillinger
via callsenter og mobilhandel. Alle Netaxept-løsninger er PCI-sertifiserte og følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder.

www.nets.eu

 

Payex leverer betalingsløsninger for Internett, mobil og fysisk handel, kreditt, kundereskontro, fakturering, inkasso og langtidsovervåkning, billing og CRM.

www.payex.no

 

Betalingsløsnnger for ehandel. 

Markedets smarteste betalingsløsning, med alle betalingsmåter inkludert - både for mobil, nettbrett og datamaskiner. Alle betalingsmåter i en løsning (Faktura, Delbetaling og Kort). Smidigere, enklere og raskere kasse minimerer antall avhopp, og maksimerer konverteringen.

www.klarna.com
 

Markhi.com

Markhi, som holder til i Asker, har etablert et nettverk av faglig sterke personer innenfor en rekke områder som er viktig for bedrifter med strategiske og operative veivalg. Markhi-teamet har erfaring fra store, mellomstore og små bedrifter. Vi har en konkret og praktisk tilnærming til oppdragene. Vi er effektive og målrettet i alt vi gjør.

Det er suksess for oss når kunden når sine mål om verdiskapning.

Vi har etablert en faglig sterkt og trygt fremgangsmåte og er ukomplisert og inspirerende å arbeide med. Og vi lover ikke mer enn det vi kan levere. Vi lever etter våre verdier: Modig, Ansvarsfull, Ryddig, Kreativ, Handlekraftig, Inspirerende. Ja, det er MARKHI.

www.markhi.com